Från styrelsemötet 7 juni 2020.

 

Dagens möte handlade mest om förberedelser inför årsmötet som är 11/7 och kommer att genomföras i kyrksalen i Ö. Vemmerlöv, där det brukar vara. Vi har rekat och kommer att möblera om så att alla kan hålla avstånd. Dock gäller fortfarande max gränsen på 50 personer, så vi kommer även att försöka sända mötet via nätet via ett program som heter TEAMS, finns där appar finns. Mer information kommer i kallelsen.  

 

Ordförandes funderingar

Det är nu då alla knoppar brister och blombladen vecklas ut och förnöjer våra sinnen med sina färger. Alla fröer satta en regnig dag i april börjar titta fram och vi har ingen aning om vad som är vad? Det är nu allt är som intensivast och all längtan efter gemenskap runt grillen brukar blomma ut, men så bli det inte i år. Ett litet virus som inte ens kan kallas liv har ändå makt att släcka liv och hela samhällen. 

Vi får hitta nya vägar, var så säkra. Aldrig förr har så många tagit
skogspromenader, upptäckt fördelen med cykeln och upptäckt våra digitala mediers förtjänster. 

 

 

 

 

Vi odlar som aldrig förr, vår framtidstro är oändlig och våra sociala rutiner tar nya vägar. Själv bygger jag en vedbod tänker i år ta vara på allt regnvatten som kan användas om det blir brist till sommaren. Det gläder mig att den nygamla samlingsplatsen i Brahevägens förlängning har fått ett ansiktslyft med tillhörande barkbelagda stigar. Vi står också inför krävande insatser då våra infiltrationer av hushållsvatten (bad/dusch/tvätt) visat tecken på svikt. Just nu undersöker vi olika alternativa åtgärder. Även ny asfalt på Slottsvägen behövs och här tänker vi samverka med Sjörröds Samfällighet som har ansvar för vägen ner mot slottet. Styrelsen lägger en proposition om detta på Stämman. Jag har också fått veta av mäklare att Gyllebo blivit mer och mer attraktivt. Priserna går upp. Allt detta står att läsa i vår verksamhetsberättelse som du får ta del av i samband med kallelsen till årets stämma den 11 juli.

Ha en riktigt somrig och solig

Midsommar. 

 

Nästa styrelsemöte är direkt efter stämman

den 11 juli.

Pin It on Pinterest

Share This