Styrelsemöte 220508

Sekreteraren redovisade vår kommande Aktivitetsrunda. Till denna har vi fått medel från Simrishamns kommun. Vi kommer att berätta mer på kommande årsmötet. Missa inte!

Som du nog märkt har vi nyligen hyvlat, saltat och lagt på grus på våra vägar. Så nu är de i gott skick, menglöm inte att max 30 km/h gäller i hela området.

Tänk på att många barn kanske leker vid vägen, en boll kan snabbt rulla ut och då är det bra om du kör försiktigt. Vi vill också påminna om att det inte är tillåtet att fylla din pool med samfällighetens vatten. Vänd er till kommunen så hjälper de till. En badtunna är dock tillåtet att fylla med vårt vatten.

Den 9 juli håller vi årsmöte och du får i god tid kallelse och alla handlingar mailen och i några fall med posten. Även denna sommar kan du flyga med helikopter över området. Se affischer.

Ordförande har ordet

Nu är hänryckningens tid, tiden mellan hägg och syren. Knappt mer än en blinkning. Detta kunde jag konstatera då min syren redan slagit ut. Naturen liksom vibrerar av fågelsång och nerifrån sjön hörs ett välbekant ljud. Det är lövgrodorna

som håller konsert. Skymning sänker sig andäktigt och jag fylls av förundran över skapelsens kraft.
Till årsmötet lämnar jag över rodret efter fyra års förtroende att leda styrelsen. Jag har haft de bästa medhjälpare man kan tänka sig.
Vi har haft digit
ala möten, hållt avstånd och träffats i andra lokaler än de vanliga. Under dessa år har jag lärtmig mycket som jag inte hade en aning om tidigare. Blivit än mer medveten om vilket underbart område vi bor i.
S
å tack min fantastiska styrelse och tack alla ni medlemmar Gyllebo Fritidsområde för ert förtroende och ett Lycka till, vill jag önska vår nya ordförande.

  

 

 

 

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This