Nyhetsbrev våren 2023.

Nu är våren i antågande och trädgårdsarbetet är i gång. Efter vinterns stormar är det bra att kontrollera sina träd, det kan finnas skador på dom och då är det risk att grenar kan trilla ner, även hela träd kan falla.

Ni som har ris och rester från träden som ni vill bli av med. Ring Jörgen Holm på Gyllebo träteknik, 0733 922 168, han hämtar det. Priset gör ni upp med Jörgen, det kan variera beroende på mängd.

Våra vägar och grönområde sköts om enligt planer, lämna gärna in förslag och idéer till styrelsen om våra grönområden.

Under vintern monterades reflexer på våra vägskyltar och ny vattenmätare till vårt vatten i pumphuset. Den nya infiltrationsbädden för våra avlopp är planerad att grävas ner i år.

Vi har precis färdigställt en liten parkering vid boulebanan och aktivitetsrundan med infart från Brahevägen. Bilar och andra typer av fordon/utrustning får inte parkeras på/vid områdets vägar. Vi planerar en ny extra toalett vid den nya parkeringen, en som inte behöver el eller vacuum. Helt självförbrännande alltså och mycket miljövänlig. Mer information och förslaget kommer upp på årsmötet för behandling.

Trollstigen som ligger mellan Lindövägen och Stättevägen skall ha ”trollsläpp” den 1 maj. Gå gärna dit och titta eller gör ett eget troll och sätt dit.

Vägarna har blivit skrapade och saltade så nu hoppas vi att de håller hela säsongen.
30 km/h gäller för alla i hela området. Tänk på att inte sätta soptunnorna utanför den egna tomten. Dels för att de kan vara i vägen för möten/stora fordon, dels för att de kan blåsa omkull och ut på vägen. Och sist men inte minst för att det ser så fult ut med en massa soptunnor ute längs med våra vägar.

Och så påminner vi om att vårt toalettsystem bara tål toapapper efter utfört ärende.

Trevlig vår önskar styrelsen!

Lars Arildsson, ordförande Gyllebosjö Samfällighetsförening

Läs mer på vår hemsida: www.gyllebosjo.se

Nyhetsbrev våren 2023 PDF

Pin It on Pinterest

Share This